Woning laten beveiligen Amsterdam, Abcoude, Driemond en omstreken?

Met een goede beveiliging van uw woning is uw woning niet alleen beter beveiligd, ook zult u met een fijner gevoel uw huis verlaten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het (beter) beveiligen van uw huis? De Klussenier Edwin de Bruijn voorziet u graag van advies.   

Mogelijkheden op het gebied van beveiliging

Inbrekers beschikken over steeds meer middelen om een woning binnen te komen. Gelukkig gaat de ontwikkeling van de beveiliging ook door! Hieronder informeren wij u over de moglijkheden op het gebied van beveiliging.

Hang en sluitwerk

Wellicht voor de hand liggend, maar daarom niet minder belangrijk: Hoe inbraakproof zijn uw sloten? Geef uw hang en sluitwerk een ‘opwaardering’ en maak het zogenaamde ‘cilindertrekken’ onmogelijk.

Inbraakalarm

Kiest u ervoor om een elektronisch veiligheidssysteem te installeren om de aanwezigheid van een inbreker waar te nemen? Dit alarm kan afgaan op locatie en/of een melding doorgeven aan een speciale dienst op afstand.

Camerabewaking

Steeds meer particulieren kiezen voor camerabewaking. Waarom? Er zijn kortweg drie redenen voor u om beveiligingscamera's op te hangen:

  • U kunt op afstand binnenshuis kijken. Ziet u iets verdachts? Dan kunt u dit melden.
  • Ziet een inbreker een camera hangen? Dan is de kans groot dat dit hem afschrikt.
  • Slaagt de inbreker erin om uw huis binnen te komen? Grote kans dat dit op beeld staat! U kunt dit gebruiken om de identiteit van de inbreker te achterhalen.

Nog geen goed beveiligde woning? Maak er werk van!

Een goed beveiligde woning kan alleen maar een meerwaarde zijn. Naast een goed beveiligde woning kan het ook een effect hebben op de inboedelverzekering, dit is iets interessants om uit te zoeken. 

Wilt u de mogelijkheden weten voor het beveiligen van uw huis, neem dan contact op met De Klussenier Edwin de Bruijn. Hij kan u adviseren in het beveiligen van uw woning.

De Klussenier Edwin de Bruijn, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Edwin de Bruijn
De Klussenier Edwin de Bruijn

Speuldestraat 28
1107 WX Amsterdam

Dien uw offerte-aanvraag in   

020 223 36 00
06 2036 2428
edwindebruijn@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 66517915

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Edwin de Bruijn

 
Loading...